NEXX Helmets

nexx_pm

NEXX je odmah prepoznatljiv.

„Wow“ faktor je naša pokretačka snaga i ono što nas razlikuje od ostalih.

Potaknuti ovom opsesijom i energijom, transformiramo svoje dizajnerske i razvojne vještine u proizvode ispunjene magijom, spremni za rješavanje izazova naših kupaca, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali.

Naš asortiman je kombinacija napornog rada, predanosti i strasti s najsuvremenijim i visokotehnološkim komponentama koje jamče beskompromisnu sigurnost i kvalitetu.

NEXX - u preko 60 zemalja svijeta - obuhvaća snove različitih stilova motociklista, s motociklističkim kacigama koje vode u klasi.

PROIZVODENO U EUROPI

NEXX kacige su ponosni što su jedan od posljednjih stojećih europskih proizvođača koji proizvode 100% u Portugalu. Ali zašto odlučiti održavati proizvodnju u EU-u na tako konkurentnom tržištu s većim troškovima rada i socijalnih troškova?

Odgovor je jednostavan - vjerujemo u koncentraciju svoga znanja; ovo nam omogućuje ne samo održavanje jedinstvene filozofije, već i razvoj i izradu kaciga, poznajemo ih iznutra i možemo ih podržati i poboljšati bolje nego bilo tko drugi. Uz to što radimo sve kod kuće omogućava nam veću fleksibilnost uz istovremeno pružanje više razine prilagodbe i usluge.

PAMETNA TVORNICA

Danas klijenti zahtijevaju fleksibilnost, stručnost i brzinu. Očekuju da će im narudžbe biti isporučene jučer - i to uz stručnu kvalitetu.

Prolazeći kroz vrata trenutnog trenda automatizacije i razmjene podataka u proizvodnim tehnologijama, tvrtka je stvorila ono što se naziva „pametna tvornica“: značajno smanjenje isporuka na tržište, masivno poboljšana fleksibilnost, povećanje kvalitete, a sve uz smanjenu energiju i potrošnju resursa.

Poboljšanje procesa, optimizacija zaliha, prvoklasni kvalitet i ostali "izmjenjivači igara" postali su standard.

Naš „Made in Europe“ nije samo zaštita glave visoke klase - ona također znači i poštivanje socijalnih i okolišnih pitanja.

Pogledajte proizvode

Prodajni program - PROIZVOĐAČI

Informacije

Adresa:
Industrijska 16, 10431 Sveta Nedelja, Croatia

E-Mail: pmr@pmr.hr 
Telefon:+385 1 333 66 77
Fax: +385 1 333 66 79

top100c1

Radno vrijeme

VELEPRODAJA

Pon-Pet: 08:00 - 16:00
Subota: 08:00 - 12:00

MALOPRODAJA

Pon-Pet: 08:00 - 16:00
Subota: 08:00 - 12:00

 

Call Center

Nazovite nas na
+385 1 333 36 77 

Nazovite nas!

Podrška?